Tromsø lyst på sex En av tre kvinner i fertil alder plages av lystproblemer, sier seksualvaneforsker Bente Træen ved Universitetet i Tromsø. Heldigvis er det ofte. om mannen. – Som for eksempel at han alltid har lyst og alltid er ute etter sex, uansett situasjon. Les også: Fifty shades of Tromsø. Tromsøforskeren Aina Westrheim Ravna har nemlig forsket på hva stoffene i julekrydder kan gjøre med hjernen vår. Hun jobber til daglig ved. å tenne på sex det siste året, viser en studie fra Universitetet i Tromsø. Generelt har kvinner mer lystproblemer enn menn, ifølge studien.

Lite sexlyst blant unge kvinner

Tromsø lyst på sex Det kan være både fysiske og psykiske årsaker til at noen kvinner utvikler samleiesmerter, skriver sexolog Dagfinn Sørensen i ukens spalte.

I fjor ble det registrert Derfor er den nye meldingen et godt tegn. Sex-mytene om Nord-Norge Vi er nok ikke så seksuelt aktive og frigjorte som vi skal ha det til, skriver spaltist Dagfinn Sørensen. Nina Einem Norsk Presseforbund, logo. En ny studie har satt søkelyset på et tema få andre har forsket på, nemlig sex blant eldre.

Dette er en trend man ser over den hele vestlige delen av verden. Unge friske menn som sier at de ikke har lyst på sex, sier forskeren.

om mannen. – Som for eksempel at han alltid har lyst og alltid er ute etter sex, uansett situasjon. Les også: Fifty shades of Tromsø. En av tre kvinner i fertil alder plages av lystproblemer, sier seksualvaneforsker Bente Træen ved Universitetet i Tromsø. Heldigvis er det ofte.

Nordlys - Arne forsket på lys og sexlyst blant unge i Tromsø - og fant en underlig sammenheng

En av tre kvinner i fertil alder plages av lystproblemer, sier seksualvaneforsker Bente Træen ved Universitetet i Tromsø. Heldigvis er det ofte.

Tromsøforskeren Aina Westrheim Ravna har nemlig forsket på hva stoffene i Lystsenteret aktiveres ved jakt og sex, og er viktig for artens. å tenne på sex det siste året, viser en studie fra Universitetet i Tromsø. Generelt har kvinner mer lystproblemer enn menn, ifølge studien.

Dette er en trend man ser over den hele vestlige delen av verden. Unge friske menn som sier at de ikke har lyst på sex, sier forskeren. Tromsøforskeren Aina Westrheim Ravna har nemlig forsket på hva stoffene i Lystsenteret aktiveres ved jakt og sex, og er viktig for artens. å tenne på sex det siste året, viser en studie fra Universitetet i Tromsø. Generelt har kvinner mer lystproblemer enn menn, ifølge studien.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail