Man sex sex riga Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert i Riga under en FpU-tur i helgen, melder TV 2. kveld bare snakket kort med Bård Hoksrud på telefon, men sier dette er sterkt beklagelig. Hoksrud selv sier han innrømmet å ha hatt sex fordi han ble perpleks for sexkjøp i utlandet, etter at TV 2 avslørte sexkjøpet hans i Riga i Latvia. at han fikk massasje over hele kroppen, men at det aldri var noe samleie. 13 prosent av norske menn har kjøpt sex. Lock er ikke videre begeistret for TV 2s reportasje om Hoksruds sexkjøp i Riga. Det er ikke alle på forretningsreise som kjøper sex, men i enkelte kulturer kan det å ta vare på en. Riga har i år opplevd en turistøkning på 30 prosent. Mange av turistene kommer for å kjøpe sex.

Myndighetene i Latvia lei av sexturister fra Vest-Europa

Stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp) innrømmer å ha kjøpt sex av en prostituert i Riga under en FpU-tur i helgen, melder TV 2. kveld bare snakket kort med Bård Hoksrud på telefon, men sier dette er sterkt beklagelig.

«Nicole» sier hun ikke hadde sex med stortingsrepresentant Bård Hoksrud da han var i Riga sist helg. Men bildene fra TV 2, der du går ut av salongen med Hoksrud, hvor var dere på vei? - Kan jeg få se på bildene?

Riga har i år opplevd en turistøkning på 30 prosent. Mange av turistene kommer for å kjøpe sex.

Myndighetene i Latvia lei av sexturister fra Vest-Europa

Man sex sex riga Etikk, kristendom og realpolitikk av.

Mennene bak Rigas sexindustri liker dårlig å ha journalister på døren. Jeg har bare så vidt fått snakket med Bård på telefon, og han er oppriktig lei seg og meget deprimert, og det forstår jeg godt, sier Sandberg.

Så vidt han vet var dette ikke en reise i partiets regi, men en reise Hoksrud og flere FpU-politikere foretok på fritiden. På kjøpet har hun fått et alvorlig rusproblem samt hiv. De lider under dette men å prostituere seg er utenekelig.

Det er noen av reaksjonene etter at Frp-topp Bård Hoksrud ble avslørt av TV 2 mens han kjøpte sex i Latvias hovedstad, Riga. Jeg tviler på at. at han kommer til å vedta forelegget han fikk etter å ha kjøpt sex i Riga i Han vil ikke ha noen formening om beløpet, men understreker at. 13 prosent av norske menn har kjøpt sex. Lock er ikke videre begeistret for TV 2s reportasje om Hoksruds sexkjøp i Riga.

Det er ikke alle på forretningsreise som kjøper sex, men i enkelte kulturer kan det å ta vare på en.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail